top of page

Studio Oogst to the rescue!

Zit jij met je handen in het haar? Je weet echt niet meer hoe je je kinderen moet vermaken in deze bizarre tijd waarbij we allemaal veel thuis zitten. Dan komt Studio Oogst ‘to the rescue’. We moeten nieuwe manieren van vermaak bedenken en daar help ik je bij. Regelmatig zet ik nieuwe ideeën online, waarbij je kinderen weer even uit je haren zijn. Dat geeft jou de tijd om rustig te werken of lekker te relaxen (ook dat moet je af en toe toelaten!). Natuurlijk mag je het ook samen met je kroost doen. Plezier gegarandeerd!

En om mijn steentje, hoe klein ook, bij te dragen aan deze situatie zijn al deze diy-pakketjes, incl. uitleg en printables, GRATIS te downloaden.

DE DIERENTHUIS

web_dierenthuis.jpg

Alles zit dicht en we moeten onszelf thuis vermaken. Een tripje naar een pretpark of dierentuin zit er, op dit moment, helaas niet in. Dan zit er maar één ding op. We halen de dierentuin in huis: Ga je mee naar de dierenthuis?

Op de printables staan allemaal dieren afgebeeld die in de dierentuin te bewonderen zijn.  Alleen zijn ze maar voor de helft zichtbaar. Want jouw Dierenthuis is wel heel bijzonder…

Daar zijn namelijk alleen maar nieuwe diersoorten te bewonderen!

Mix en match de dieren. Plak de achterkant van de olifant aan de voorkant van de flamingo of maak de dieren, naar eigen fantasie, af. Kleur, knip en plak een mooie beestenbende en houdt vooral niet op bij deze voorbeelden, maar maak er zelf ook nog een aantal.

Deel het met #dierenthuis

GRATIS

DOWNLOADEN

klik hierboven op

de paperclip

web_giraffe.png
web_giraffe_benen.png

MAM, MAG IK JE VERSIEREN?

web_paasoren.png

ipv het 100ste paasei...

web_versieren.jpg

Zijn jullie de traditionele paasversieringen ook zo zat? Weer eitjes beschilderen en eierdopjes knutselen. Elk jaar hetzelfde. In dit nieuwe diy pakketje versier je niet de paastafel, maar elkaar! Maak van papa een ‘blij ei’. Is mama het ‘haasje’? Versier je broer met een slinger en je zusje met een mooie ketting en ga zo samen gezellig aan tafel. 

GRATIS

DOWNLOADEN

klik hierboven op

de paperclip

bottom of page